Víte jak chutná koření berber, dukkach, harisa, gomasio, khmeli suneli,garam masala nebo adobo? Ochutnáte pokrmy, kde se tyto směsi po staletí používají.
Představíme vám vaření s různými druhy papriček, od klasické maďarské papriky, přes feferonky, jalapeno, peri peri, habanero, tabasco, ancho až po třeba jednu z nejpálivější jolokii.
Součástí festivalu bude i trh s pálivými omáčkami, kořením a bylinkami. Nebude chybět ani soutěž pěstitelů chilli papriček a Tabasco soutěž v jejich pojídání. Pikantní chutě budou kombinovány s těmi nejkvalitnějšími čokoládami a sladkostmi.
Každý, kdo přijde celý v červeném, dostane malý dárek a slevu na chilli burger.
Pokud se odvážíte přihlásit do soutěže v pojídání papriček či do ukázek vašich výpěstků pošlete mail na: info@foodevent.cz
Více informací najdete na: www.foodevent.cz

