Diskuse k článku
Třikrát zatlačit, dvacetkrát přehodit. Na pár hodin kuchařem v Popeyes
Asi většina z nás to už zkoušela. Rozkrojí se žemle, zevnitř se potře kečupem nebo majonézou, položí se plátek masa, obloží se zeleninou dle vlastního výběru, přiklopí a podává se jako hamburger. Při čtení propagačního materiálu firmy Popeyes, která o svém sendviči často mluví jako o ikonickém, lehce zapochybuji: Vskutku je to tak? Co na něm může být tak zvláštního, aby se z něho měl stát kult? Redaktor iDNES.cz si výrobu této pochoutky vyzkoušel na vlastní kůži.
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Zobrazit příspěvky:
Všechny podle vláken Všechny podle času
Diskuse neobsahuje žádné příspěvky.