Diskuse k článku

Pojídání cvrčků a pavouků brání jen mentální bariéra, říká hmyzí kuchař

Tepelně upravený hmyz má být časem běžnou součástí našeho jídelníčku. Myslí si to celá řada odborníků. Jeden z nich, hmyzí kuchař Milan Václavík, vařil v hospodě na Jihlavsku. „Stačí v sobě zlomit mentální bariéru,“ tvrdí. Jak ale přiznal, třeba s pečenou tarantulí měl problém i on sám.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Nakonec to nebude mentální bariéra, ale finanční. V zimě budeme hmyz hledat pod sněhem a o to více se budeme těšit na jaro.

0/0
13.10.2017 21:40