A šup s kvasem do kotle, začíná pálení. Jan Škorvan, majitel pálenice v Radkově... Konec abstinence. Začala nová sezóna pálení slivovice a dalších destilátů. Kdo na Moravě a ve Slezsku jen trochu může, nechává si velkou část úrody ovoce... Jan Škorvan z pálenice v Radkově na Opavsku hodnotí letošní sezonu zatím... V celém technologickém procesu pálení se musí stále kontrolovat kvalita... Majitel pálenice v Radkově na Opavsku Jan Škorvan kontroluje kvas zákazníků a... Jan Škorvan, majitel pálenice v Radkově na Opavsku, zkouší kvalitu vypálené... Richard Förster z pěstitelské pálenice v Horní Suché na Karvinsku kontroluje... Richard Förster z pěstitelské pálenice v Horní Suché na Karvinsku kontroluje... Richard Förster z pěstitelské pálenice v Horní Suché na Karvinsku kontroluje... A destilát k spokojenosti teče. Bohužel zákazníků zatím příliš není. (22. srpna...