Hrnečku vař

Recepty známé i neznámé nejen z kuchyně Evy Hronkové a Honzy Daňka, ale i z kuchařek našich babiček.

Ve vysílání Rádia Impuls uslyšíte v premiéře v neděli v 9:50 hodin a v repríze v neděli ve 12:45 hodin.

 

 

 
11.02.2018

Obláčková vajíčka

Eva s Honzou dnes připravují doslova "božskou snídani". Ochutnejte obláčková vajíčka.
04.02.2018

Fazolový guláš bez masa

Máte pocit, že jíte moc masa a chcete odlehčit? Pak se připravte na fazolový guláš, který vám dnes připraví Impulsovi.
28.01.2018

Zdravý indický oběd

Honza s Evou dnes připravují indický pokrm s květákem, bramborami a spoustou výborného a zdravého koření.
21.01.2018

Bramborový koláč

Honza s Evou dnes připravují slané mlsání - bramborový koláč.
14.01.2018

Sýrové karbanátky

Honza i Eva mají rádi rychlé recepty, a tak i dnes jeden takový připravují. Ochutnejte s námi sýrové karbanátky.
07.01.2018

Tajný recept na avokádové guacamole

Eva se rozhodla, že dnes našim posluchačům představí svůj tajný recept na avokádové guacamole. Ochutnejte s námi!
31.12.2017

Čokoládový sacher podle tety Růženky

Lenka nám dnes představila největší poklad svojí kuchyně - čokoládový sacher podle pratety Růženky...
24.12.2017

Originální vaječňák ála EwaHronka style™©

Je Štědrý den a k němu neodmyslitelně patří také vaječňák. Na ten má speciální recept Eva Hronková!
17.12.2017

Salát z čínského zelí podle Zdeňka Trošky

Rychlé recepty jsou výsadou Impulsových. A zdravou krmi jim v pátečním rozhovoru poradil i režisér Zdeněk Troška, který mluvil o novém filmu Čertoviny…
10.12.2017

Vánoční závin štědrák

Advent je tady, a tak si dnes i Honza s Evou připravují vánoční dobrotu.
Impuls on-line
Český Impuls on-line
archiv
button reset sector 1 sector 2 sector 3 sector 4 sector 5 sector 6 sector 7 sector 8 button reset sector 1 sector 2 sector 3 sector 4 sector 5 sector 6 sector 7 sector 8 button reset sector 1 sector 2 sector 3 sector 4 sector 5 sector 6 sector 7 sector 8
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.