Restovaná zelenina s brambory!

Publikováno: 30.06.2019 10:00
V takovém vedru, které poslední dny panuje, není ani chuť na něco nezdravého. Proto Impulsovi zvolili lehký oběd.


Honza: To teda byla milionová jízda. Celý měsíc se člověk pokouší udělat z posluchačů milionáře a musí počkat až na jeho konec. Byly to nervy, mám hlad.

Eva: Hlad v těch vedrech? Já mám spíš pořád žízeň. Nejraději bych dnes uvařila vodu z vodovodu s vodním přelivem s jemným limetkovým šlehem. 

Honza: Ty si vtipná. Myslím, že postup přípravy takového drinku je víc, než jasný a netřeba vysvětlovat.

Eva: A kdyby přeci jen měl někdo hlad, taaaak…?

Honza: Tak nakrájíme cuketu, červenou kapii, červenou cibuli na měsíčky a zelené fazolky. Na pánvi rozehřejeme olivový olej a zeleninu krátce orestujeme. Ochucení zařídí grilovací koření.

Eva: Tohle já znám jako svoje boty. Orestovanou zeleninu přendáme do zapékací misky a zde přichází další ingredience, uvařené grenaille brambůrky překrojené na poloviny, zasypeme strouhaným parmazánem. To vše necháme dohromady zapéct a za deset minut jíme.

Honza: V horku je tohle jídlo fajn. Nechte si větrník nebo žloutkový věneček na jindy. Ta voda s limetkou je dobrý nápad, ale já to zaliji vinným střikem!

Eva: Sladké trávení! A nezapomeňte na pondělní Impulsovi. Milionový závod v počtu přihlášení pokračuje.

Honza: Vstoupit do HTI můžete každých pět minut. Přihlaste se ZDE. Připravujeme další bonusy! Od 8. července k výhře dostanete parádní horská kola.

Eva: Tomu říkám milionové léto.

Tak aby vám prázdniny vyšly přejí Honza Daněk a Ewa Hronková!

14.07.2019

Řízek pro chudé

Honza Daněk odjel na dovolenou a kuchyň dnes ovládla Eva Hronková a Marek Malášek. Žádné steaky nečekejte, dnes se vaří bez masa.
06.07.2019

Květákové placičky

Uvařeno můžete mít rychleji, než napočítáte do tří. Stačí vám květák, sýr a vajíčko. Kuchyň dnes ovládla Eva Hronková.
23.06.2019

Zahajujeme grilovací sezónu

Kuře, vepřové a hovězí steaky, grilovaná žebírka, losos, sýry, houby, zelenina a ovoce. To jsou pokrmy, které na grilu skvěle vyniknou.
16.06.2019

K létu patří jahodové gazpacho!

Eva si pro kluky z ranního týmu připravila rychlý prázdninový recept.
09.06.2019

Červená čočka s cuketou a rajčaty

Jde o skvělé letní jídlo bez masa, které přitom zaplní všechna hladová bříška.
Impuls on-line
Český Impuls on-line

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.