Grilovaná zelenina s lososem

Publikováno: 07.04.2019 13:16
Jaro je tu a tak se Honza s Evou rozhodli upéct rybu. K tomu nesmí chybět i grilovaná zelenina. Takže: HRNEČKU VAŘ!


Honza: Když si k rannímu nákupu přidáte do košíku naporcovaného čerstvého lososa, brambory, žampiony, chřest  - máte dobrotu roku!

Eva: Vidím, že z takového množství dobrot si vybere každý, takže co se musí udělat?

Honza: Jednoduše Evi, jako bychom byli někde v divoké přírodě, odkázáni na plamen a přírodní přirozené postupy. Nakrájíme menší brambory na půlky, menší žampiony přidáme k nim. Chřest omyjeme a postrouháme paramazánem, lososa nakořeníme směsí na ryby. A když není směs na ryby…

Eva: Naházejte na to bylinky! A když nejsou bylinky?

Honza: Tak to jistí trocha soli a uděláš to na přírodno…

Eva: Jako dip k hotovému jídlu můžete namáčet do zakysané smetany.

Honza: Všechno to dejte do trouby na 200, zkontrolujte, jestli se zelenina nepřipéká! A za půlhodinku jíte!

To je naše dnešní Jídelna radosti. Taky máme Kolonu radosti, ale to až v pondělí na facebooku. To si budete moci vytočit na desítky hodnotných ceny, mezi kterými je i vybavení do kuchyně!

21.07.2019

Tortilla s kuřetem... rychlovka

Honza a Marek vám ukáží, že i za 15 minut se dá připravit oběd pro celou rodinu.
14.07.2019

Řízek pro chudé

Honza Daněk odjel na dovolenou a kuchyň dnes ovládla Eva Hronková a Marek Malášek. Žádné steaky nečekejte, dnes se vaří bez masa.
06.07.2019

Květákové placičky

Uvařeno můžete mít rychleji, než napočítáte do tří. Stačí vám květák, sýr a vajíčko. Kuchyň dnes ovládla Eva Hronková.
30.06.2019

Restovaná zelenina s brambory!

V takovém vedru, které poslední dny panuje, není ani chuť na něco nezdravého. Proto Impulsovi zvolili lehký oběd.
23.06.2019

Zahajujeme grilovací sezónu

Kuře, vepřové a hovězí steaky, grilovaná žebírka, losos, sýry, houby, zelenina a ovoce. To jsou pokrmy, které na grilu skvěle vyniknou.
Impuls on-line
Český Impuls on-line

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.