Povstání polských krav

Publikováno: 05.02.2019 16:30
Tak nám to polské hovězí pěkně zamotalo hlavu. Veterináři naštěstí v prvních testech nenarazili na žádné závadné maso. Zato Láďa Vonz narazil na několik síťových komentářů.

Tak se podělme o několik twitterových poznámek. Krom mnoha odkazů na různé recepty jako třeba hovězí na houbách, hovězí svíčkovou na smetaně, burgundské hovězí v pomalém hrnci či hovězí na černém pivu se strouhaným perníkem najdeme například radu, že "Nejlepší hovězí je veverka." Petra soudí, že osvědčený způsob "Jak prodat polské hovězí, je vydat limitovanou edici.", "Hovězí na rajskou jsem v Bydžově nekupoval a částka taky nesouhlasí." píše na twitteru další uživatel 

A my v hovězí tématice pokračujeme i ráno. Na polskou kauzu se pořádně podívají Impulsovi a Zuřivý reportér zajede do Varnsdorfu!

Zdroj obrázku: MAFRA

12.02.2019

Nudíte se? Kupte si tramvaj!

Láďa Vonz objevil díky twitteru neodolatelnou nabídku pražského dopravního podniku.
11.02.2019

Dočká se Slavia sedmé penalty za sebou?

První jarní fotbalové kolo přineslo jednu zajímavost. Pražská Slavia kopala penaltu a nebyla to penalta obyčejná! Šlo totiž o šestý pokutový kop v šesti zápasech za sebou. Pokračuje Láďa Vonz.
08.02.2019

Čínské muffiny z Polska vypadají jako pravé!

Už i muffiny můžou být falešné! Věrné a nebezpečné napodobeniny zákusků objevili obchodní inspektoři v Tachově.
07.02.2019

Dycky Most! boduje i pobuřuje

Muž na síti míří tentokrát do Mostu. Diváky totiž uhranul a některé i naštval nový seriál o soužití Romů a „bílých“ v tomto severočeském městě. Nové dílo postavené na peprném jazyce se odráží i v internetových diskuzích
06.02.2019

Hříšné restaurace Města pražského

Ten případ s polským hovězím přináší další pikantnosti! Dnes vyšlo najevo, že některé luxusní restaurace v Praze zřejmě tohle maso vydávaly za argentinské steaky. A jednu flákotu prodávaly bratru i za tisícovku!
Impuls on-line
Český Impuls on-line

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.