Těstoviny s bazalkovo-česnekovým pestem a slaninou

Publikováno: 15.07.2018 09:50
Honza dnes připravuje oběd pro kolegyni od Fandy Bandy, Moniku Doležalovou - těstoviny s bazalkovo-česnekovým pestem a slaninou...

Honza: Dneska jsem si do kuchyně pozval Moniku Doležalovou od Fandy bandy! Ahooooj!

Monika: Ahojky!

Honza: Když se tě zeptám na tvoje oblíbená jídla, co máš ráda?

Monika: Pizzu a těstoviny!

Honza: Jo, taky na pizzu bych asi potřeboval den, ale na pastu, tu ti jsem schopný uvařit al dente a navíc i dobře ochutit během chvilky. Takže mrknu do lednice a spižírny, co tam mám k dispozici…

Monika: Doufám, že ti tam něco ke konci týdne zbylo. Jsem totiž hladová!

Honza: Mám tu bazalkovo-česnekové pesto, slaninu, parmazán, olivový olej, rozmarýn, čerstvou bazalku…

Monika: To bude dobrota. Já se zatím natáhnu, protože jsem se včera zapomněla v klubu a ty mi uvař, ano?

Honza: Jak přikazuješ, princezno Moniko.

Honza: V podstatě to máte za dvacet minut. Nejdřív uvaříte těstoviny al dente – tedy na skus. Pak si na pánvičce vedle připravíte na olivové oleji pesto, s kousky anglické a kousíčkama oliv. Po uvaření těstoviny vmícháte a dozdobíte čerstvou bazalkou. Až budete servírovat, posypete parmazánem…

Monika: A dej mi ho tam víc, prosím, protože ten miluju.

Honza: A, princezna už si dřímla a má hlad!

Monika: Je to vynikající…

Honza: A počkej, než si nandám i já!

Monika: Ne, jinak mi to všechno sníš…

Dobrou chuť!

Zdroj perexového obrázku: MAFRA

12.08.2018

Španělská zeleninová polévka Gazpacho

Nemáte v horkých dnech chuť na teplá jídla stejně jako Honza a Eva? Pak s nimi ochutnejte studenou španělskou polévku Gazpacho.
05.08.2018

Švestková chilli marmeláda

Urodilo se vám letos hodně švestek a nevíte, co s nimi? Vyzkoušejte švestkovou chilli marmeládu podle Impulsových.
29.07.2018

Krůtí prso s avokádem, olivami a sušenými rajčaty

Horké letní počasí pokračuje, a tak vám i dnes Honza s Renatou představují lehký recept.
22.07.2018

Těstovinový salát s jogurtem

Protože Honza s Evou nemají v horkých letních dnech chuť na těžká jídla, připravují si dnes lehký těstovinový salát s jogurtem. Ochutnejte s námi.
08.07.2018

Rizoto s červenou řepou

Eva dostala chuť na slavné rizoto s řepou Ludvíka Pospíšila, a tak si ho pozvala do kuchyně, aby ho konečně ochutnala.
Impuls on-line
Český Impuls on-line
archiv
button reset sector 1 sector 2 sector 3 sector 4 sector 5 sector 6 sector 7 sector 8 button reset sector 1 sector 2 sector 3 sector 4 sector 5 sector 6 sector 7 sector 8 button reset sector 1 sector 2 sector 3 sector 4 sector 5 sector 6 sector 7 sector 8
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.