Cukr je skoro ve všem!

Publikováno: 17.06.2018 10:40
Říká to jeho odpůrkyně, internetová blogerka Janina Černá. Sama se úplným vysazením cukru zbavila vážných poruch příjmu potravy. Jak chutná sladká bábovka bez cukru? Podívejte se na rozhovor v pořadu Tajemství úspěchu.
03.08.2018

Vietnam už není pro mě, žít bych tam nechtěla!

Říká to vietnamská herečka Ha Thanh Špetlíková, která hraje hlavní roli v nové české kriminálce Miss Hanoi. Asijská kráska mluví perfektně česky i vietnamsky. Podívejte se na rozhovor v pořadu Tajemství úspěchu.
29.06.2018

Naše školy ničí přirozenou tvořivost dětí!

Za obecný rys českého školství to označuje zakladatelka Společenství škol a rektorka Vysoké školy finanční a správní Bohuslava Šenkýřová. Podle ní se v českém vzdělávacím systému málo dbá na rozvoj talentu. Podívejte se na rozhovor s šéfkou školy, kde studuje dvojnásobná olympijská vítězka Ester Ledecká.
22.06.2018

Touhu bydlet ve vlastním mají Češi v genech!

V rozhovoru pro Rádio Impuls to říká generální ředitel finanční skupiny Wüstenrot Michael Pupala. Podívejte se na rozhovor.
15.06.2018

Cukr vyvolává stejnou závislost jako tvrdé drogy!

Je o tom přesvědčená propagátorka života bez cukru, sledovaná internetová blogerka Janina Černá. Jak říká v rozhovoru s Honzou Benešovským, s cukrem není snadné skoncovat. Víc v pořadu Tajemství úspěchu.
10.06.2018

Naše školy a hřbitovy mají hodně společného!

V mírné nadsázce to říká známý poradce v oblasti osobního rozvoje Jan Mühlfeit. Podle něj se obě zařízení ve své podstatě stovky let nijak nezměnila. Bývalý šéf z počítačového gigantu Microsoft je hostem pořadu Tajemství úspěchu. Podívejte se na rozhovor.
Impuls on-line
Český Impuls on-line
archiv
button reset sector 1 sector 2 sector 3 sector 4 sector 5 sector 6 sector 7 sector 8 button reset sector 1 sector 2 sector 3 sector 4 sector 5 sector 6 sector 7 sector 8 button reset sector 1 sector 2 sector 3 sector 4 sector 5 sector 6 sector 7 sector 8
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.