Zapečená cuketa s lilkem

Publikováno: 10.09.2017 09:50
Pokud máte pocit, že vaše strava není pestrá, je tu dnes Honza s Evou s receptem na zajímavý oběd, a to cuketu zapečenou s lilkem...

Honza: Tuhle jsme se zrovna bavili, jak je důležité mít přes den dobré jídlo a nejíst pořád polotovary nebo jídla z restaurací…

Eva: Nebo jednostrannou stravu, tedy pořád to samé, maso, rýže, maso, rýže…

Honza: A tak zkuste cuketová jídla. Máme pro vás recept na zapečenou cuketu s lilkem, prokládanou sýrem, to by mohlo zabrat i u chlapů.

Eva: No, kdybys to proložil plátkem anglické, tak určitě.

Honza: Pekáč potřete rajčatovým protlakem.

Eva: Přidejte cuketu nakrájenou na kolečka, pokapejte olivovým olejem, osolte a opepřete.

Honza: Přidejte lilek také nakrájený na kolečka, pokapejte olejem, osolte a opepřete.

Eva: Přidejte plátky ricotty.

Honza: Znovu prokládejte cuketou a lilkem.

Eva: Nakonec přidejte vrstvu rajčatového protlaku a posypte strouhanou mozzarellou nebo parmazánem.

Honza: Dejte péct do předem rozehřáté trouby na 250°C, dokud se sýr hezky nezapeče.

Eva: Bazalka, mozzarella nebo parmazán, ricotta, lilek, olivový olej, sůl, pepř, cuketa a rajčatový protlak nebo loupaná rajčata v plechovce. To je váš nákupní seznam pro dnešní den!

Honza: Krásnou neděli a dobrou chuť vám přejí Impulsovi!

 

Zdroj perexového obrázku: MAFRA

17.09.2017

Hranolky proti rýmě

Honza Daněk onemocněl, a tak se Eva rozhodla, že připraví recept na posílení imunity, aby rýma nesedla na někoho dalšího z nás...
27.08.2017

Cuketová kari polévka s kokosovým mlékem

Máte plnou zahrádku cuket a nevíte, co s nimi? Vyzkoušejte recept, který nám dnes představila Eva - Cuketová kari polévka s kokosovým mlékem...
20.08.2017

Kapustový víkend podle Honzy a Evy

Kapustu pěstovali už ve starém Egyptě, možná tento košťál znáte pod označením brukev. A protože je plný vitamínů, připravili si ji dnes i Honza s Evou...
13.08.2017

Špagety s bazalkovým pestem

Honza s Evou dnes připravují špagety s bazalkovým pestem...
06.08.2017

Tažín

Honza s Lenkou se dnes inspirovali povídáním Jirky Kolbaby a připravily marocký pokrm tažín. Ochutnejte s námi...
Impuls on-line
Český Impuls on-line
archiv
button reset sector 1 sector 2 sector 3 sector 4 sector 5 sector 6 sector 7 sector 8 button reset sector 1 sector 2 sector 3 sector 4 sector 5 sector 6 sector 7 sector 8 button reset sector 1 sector 2 sector 3 sector 4 sector 5 sector 6 sector 7 sector 8
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.